Πώς να επιλέξετε ένα καλό αποσμητικό χώρου

Όταν βρίσκεστε στο σπίτι ή στο γραφείο και αντιμετωπίζετε μια πραγματικά έντονη μυρωδιά, υπάρχει πραγματικά μόνο μία λύση και αυτή είναι ένα καλό αποσμητικό χώρου. Μπορείτε να ανοίξετε τα παράθυρα και τις πόρτες, αλλά για τις πραγματικά έντονες μυρωδιές δεν υπάρχει υποκατάστατο για έναν καλό καθαριστή αέρα.

Το κλειδί για την απελευθέρωση του αρωματικα ντουλαπασ περιβάλλοντος από τις πολύ ενοχλητικές μυρωδιές, ανεξάρτητα από την πηγή τους, είναι να βρείτε το σωστό αποσμητικό χώρου και αυτό μπορεί να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Το κύριο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι για ποιο δωμάτιο μιλάμε.

Εάν βρίσκεστε στο μπάνιο, τότε θα χρειαστείτε έναν ισχυρό καθαριστή αέρα σε αντίθεση με την τραπεζαρία ή το σαλόνι, καθώς γενικά υπάρχουν πιο έντονες μυρωδιές που προέρχονται από το μπάνιο. Έτσι, το πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσετε πού σκοπεύετε να τοποθετήσετε το αποσμητικό και μετά να πάτε από εκεί.

Εάν χρειάζεστε κάποια σοβαρή δύναμη από το αποσμητικό σας, τότε έχετε πολλές επιλογές. Εάν μπορείτε να κάνετε κάτι λίγο λιγότερο ισχυρό, μπορείτε να βρείτε μερικές πρόσθετες, λιγότερο έντονες επιλογές.

Αν ψάχνετε για αποσμητικό χώρου για το αυτοκίνητο τότε θα έχετε και κάποιες διαφορετικές επιλογές. Αυτά τείνουν να είναι τα πιο εύκολα στην αντιμετώπιση και συχνά είναι δυνατό απλώς να κρεμάσετε ένα αποσμητικό χώρου με φρέσκια οσμή από τον καθρέφτη και να το ονομάσετε μια μέρα.

Όσον αφορά το μπάνιο, είστε σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα και εδώ θα πάρετε μερικές διαφορετικές αποφάσεις. Το σπρέι είναι γενικά ο πιο κοινός τύπος αποσμητικού χώρου και αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για το μπάνιο.

Όταν έχεις να κάνεις με το σαλόνι τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι που μπαίνει στον τοίχο. Αυτά τα αντικείμενα μπορεί να μην προσφέρουν την ίδια ένταση στην προστασία των οσμών, αλλά θα είναι αρκετά αποτελεσματικά στη διατήρηση μιας ωραίας ευχάριστης μυρωδιάς μακροπρόθεσμα.

Επομένως, το κλειδί είναι να καθορίσετε πρώτα πού σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το αποσμητικό και μετά να το πάρετε από εκεί. Το μπάνιο γενικά χρειάζεται την περισσότερη προστασία και τα άλλα δωμάτια λιγότερο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς περνάτε από τη διαδικασία να αποφασίσετε για τα είδη καθαρισμού του αέρα.

Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να αποφασίσετε για τον τύπο του αποσμητικού που χρειάζεστε και, στη συνέχεια, βρείτε τις κατάλληλες μάρκες σε αυτές τις κατηγορίες κάνοντας κάποια έρευνα στο διαδίκτυο. Τότε μπορείτε να απολαύσετε τα ευχάριστα αρώματα στο σπίτι σας.