Top bruidstaart tafeldecoraties

De bruidstaart. De bruid en bruidegom snijden de taart aan. Dit is altijd een heel emotioneel moment. Maar hoe versier je je taarttafel zodat hij opvalt? Hier zijn een paar tips en manieren om een ​​centraal punt te creëren om de taart te laten opvallen

Kerstverlichting is een zeer decorvloer.nl effectieve en betaalbare manier om de taarttafel te laten opvallen. Plaats ze gewoon op de muur achter de tafel.

Een andere geweldige manier is om kaarsen en votives in wit te gebruiken en een halve of volledige cirkel rond de taart te maken.

De algemene regel als het gaat om het decoreren van een taarttafel is. Overdrijf het niet! Het is verleidelijk om massa’s aan decoratie te doen om er de aandacht op te vestigen, maar over het algemeen moet je de tafel zo eenvoudig, zacht en elegant mogelijk houden. Onthoud dat je veel geld hebt uitgegeven voor je bruidstaart en de bruidstaart, dus je taarten moeten de showstukken zijn.

Daarom is het aan te raden om het simpel van kleur te houden. Wit of crème zijn meestal de beste keuzes.

Dus hier is nog iets geweldigs om te doen. Als u linnen gordijnen gebruikt, neem dan twinkelende lichtjes en plaats deze onder het linnen. Zorg ervoor dat de linnen gordijnen helemaal tot op de grond vallen en plaats de twinkelende lichtjes achter de linnen gordijnen op de grond. Het is een ongelooflijk effectieve en uiterst betaalbare manier om wat extra magie op je taarttafel te brengen.

Een andere suggestie is om uw verhuurbedrijf te vragen de taart op een tafel met wielen te bezorgen. Het grote voordeel van een verrijdbare taarttafel is de mobiliteit. Laat je weddingplanner of de persoon van je keuze de tafel de dansvloer op rollen. Dit is een geweldige plek om de taart aan te snijden en je kunt er zeker van zijn dat je ieders aandacht hebt. Dit is een heel slimme manier om je bruidstaart aan te snijden. Denk er over na. Je kunt de dansvloerdecoratie als achtergrond gebruiken, die er meestal gewoon geweldig uitziet en je bovendien extra tijd en geld bespaart.

Welke manier u ook kiest, houd er rekening mee dat de bruidstaart een van de sterren is op uw grote dag. Houd je tafeldecoratie eenvoudig en vergeet niet een taarttafel met wielen te bestellen. Het is het waard.